top of page

Nikmati Potongan RM10 Tiket ETS Bermula April 2021

Berita baik buat korang yang selalu menggunakan Perkhidmatan Tren Elektrik (ETS) pada April ini!Kesemua pengguna ETS akan menikmati diskaun RM10 untuk setiap tiket dalam kempen Cuti - Cuti Malaysia yang bakal bermula April nanti.


Menurut KTMB, promosi ini bakal berlangsung selama 3 bulan bermula 1 April sehingga 30 Jun dengan kerjasama Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia (MOTAC).Penjualan tiket bagi promosi ETS tersebut akan bermula hari ini (15 Mac 2021) untuk perjalanan 1 April sehingga 30 September 2021 dan sebanyak 24 perkhidmatan ETS disediakan mengikut jadual sedia ada.


Untuk maklumat, diskaun berkenaan hanya boleh dinikmati pengguna yang membuat pembelian tiket melalui aplikasi KTMB Mobile (KITS) atau laman sesawang KTMB.Selain perkhidmatan ETS, promosi diskaun di bawah kempen berkenaan akan diperluas untuk merangkumi perkhidmatan KTM Antarabandar dalam masa terdekat. 

Kami di Smart Leisure Travels Sdn. Bhd mempunyai beberapa pakej 'railway tour' untuk anda bercuti menggunakan ETS ke destinasi - destinasi seperti Ipoh, Pulau Pinang, Kuala Kangsar dan Langkawi!


Lihat senarai pakej yang kami tawarkan di sini.62 views

Comments


Related Articles

bottom of page